CHCETE bezpečně i bez znalosti lokálních podmínek a zákonů koupit dům/apartmán uprostřed ATLANTIKU?   

Máte představu KDE A JAK ZAČNETE? 

  • Ukáži VÁM, že je CESTA možná, bezpečná a snazší, než třeba tušíte
  • Provedu VÁS "step by step" jako byste drželi v rukách mapu, která vás vede k cíli vaší cesty
  • Sdílím TIPY a osobní ZKUŠENOSTI, které jinde nedohledáte
  • Upřesním madeirské specifikace
  • Provedu VÁS ostrovem a životem na ostrově

Taky vnímáte, že se kupí mnoho nejistot za sebou?

“Dneska vlastníme dům s fantastickým výhledem na oceán bez jakéhokoli dluhu a užíváme si i s naší 13letou dcerkou ostrovní život…" ALE VŽDYCKY TO TAK NEBYLO.

Před čtyřmi lety jsem na jaře přišla o práci kvůli covidu a zavřenému všemu a skoro půl roku mi trvalo než jsem si našla jinou. 

"Damoklův meč" v podobě HYPOTÉKY a covidová doba způsobili, že jsme s vyplazenými jazyky spláceli hypotéku a reálně hrozilo v blízké budoucnosti, že to nezvládneme.

Ale PAK jsme přišli na "geniální řešení", prodali jsme náš dům v Česku a “VYTVOŘILI JSME SI ZÁZEMÍ NA OSTROVĚ”. 

SILENCIO, Bruno..... (vypůjčila jsem si z jednoho filmu)

  • Slyšíte kolem sebe, že si lidé koupili nemovitost u moře....
  • A vy se k němu dostanete max 2x do roka (kvůli času, kvůli financím....)
  • A sotva se zrelaxujete, naberete síly, už jedete zase domu s vidinou, že se snad podaří za půl roku nebo za rok k moři zase dostat.

Říkáte si: „Kéž bych si i já mohl/a splnit svůj SEN a mohla jezdit k moři častěji (nebo natrvalo?). Existuje CESTA?“

EXISTUJE! JE POTŘEBA PŘEKONAT PÁR STRACHŮ/PŘEKÁŽEK.

  • PROČ
    bojíte se investice v zahraničí nebo jazykové bariéry?
  • JAK
    Slyšeli jste už někde, že MYŠLENKY tvoří vaší budoucnost?
  • KDE
    najdete místo, kde se budete cítit jako doma?
  • Cesta na OSTROV
    JAK a CO budete řešit CESTOU k druhému domovu na ostrov?
  • CO
    VÁM MŮŽE SCHÁZET A CO OCENÍTE?
  • Vytvořte si NÁSKOK
    HODNOTA vaší nemovitosti v čase roste, a když neuvažujete o přesunu na ostrov, může vám vydělávat pronájem nemovitosti a zároveň máte ZÁZEMÍ pro sebe a svou rodinu.

VÍTE, CO JE HORŠÍ NEŽ STRACH?

JEDNOU SI ŘÍCT: "ŠKODA, ŽE JSEM TEN KROK NEUDĚLAL/A."

KONEC TEORIE A KONEC SNĚNÍ

POJĎTE DO AKCE, NEJSTE V TOM SAMI!

"Venha para MADEIRA e vamos conhecer!"

UDĚLEJTE PRVNÍ KROK

eBook VYTVOŘTE SI ZÁZEMÍ NA OSTROVĚ - ROAD MAP NA MADEIRU

  • je názorná kniha o tom, že i "nepřekonatelné překážky" se dají zdolat, když víte JAK a nejste na to SAMI
  • kniha co Vás provede od prvních kroků v domovině až na ostrov (teorie i praxe)
  • je protkaná OSOBNÍMI ZKUŠENOSTMI, které mohou být "pomocníkem" na VAŠÍ cestě za svým snem
  • rozhodně se nebudete nudit
  • neobsahuje trezor s penězi na nemovitost

Záleží mi na tom, abyste našli inspiraci a více si věřili, že tenhle KROK zvládnete.
Abyste si dokázali splnit VÁŠ SEN, udělali první kroky a svou nemovitost na MAGICKÉM OSTROVĚ MADEIRA si koupili.

Přestaňte odkládat své SNY
až na NĚKDY = NIKDY a udělejte ten první KROK už dnes.

Po celý život se věnuji obchodu a marketingu a pracuji na různých projektech do dnešních dnů. Tedy i nákup nemovitosti v zahraničí jsem uchopila jako svůj NEJVĚTŠÍ ŽIVOTNÍ PROJEKT. (Dnes mám na Madeiře zkušenost s již více než 20 prodanými nemovitostmi).

Na té VAŠÍ CESTĚ jako u každého projektu si projdete zahájením (PRVNÍ KROK), plánováním, vlastní realizací a TAHEM NA BRANKU (koupě nemovitosti na investici nebo pro mnohem větší životní změnu - přesídlení).

Úspěšné projekty od těch neúspěšných dělí DOBRÝ PLÁN (lepší aspoň nějaký než žádný), STRATEGIE, TAH NA BRANKU SPOJENÝ S MOTIVACÍ.
V eBooku jsem se snažila nezapomenout důležité detaily, nejčastější překážky a taky upozornit na možná rizika, která se cestou mohou vyskytnout.

ZIMA 2025 nohy v teple 🙂

PŘEDSTAVTE SI, jak uprostřed příští zimní sezóny dýcháte vzduch s vůní oceánu a chodíte celý den v tričku a sukni / kraťasech a vaše děti si po škole hrají na písečné / kamenné pláži a VY SI DOPŘÁVÁTE DRINK po splnění svých povinností a spokojeně se na ně díváte a usmíváte se na všechny kolem sebe.

Je KONEC LEDNA, středa pět odpoledne a slunce má stále sílu. Voda v oceánu dosahuje dvacítky a tak brouzdáte po kotníky ve vodě a užíváte si energii, která do vás proudí.

JE TO SKVĚLÉ!

Stejně tak skvělé je každý den po celý rok po probuzení slyšet zpěv ptáků a usínat za jemného zvuků cvrčků.

Právě večer, když jsou děti konečně v postelích 🙂 a vy si dáte jednu sklenku dobrého madeirského vína a pozorujete oblohu plnou hvězd a na obzoru vám ta obloha splývá s horizontem oceánu a vy vlastně nevíte, kde končí odraz světel hvězd a kde jsou už světla proplouvajících lodí!

KDY si rozhodně KUPTE tento eBook? POKUD:

  • zvažujete koupi nemovitosti na MADEIŘE
  • chcete si zajistit další příjem (z pronájmu)
  • chcete ochránit své prostředky před inflací aj. vnějšími ekonomickými vlivy jejich uložením do nemovitosti
  • chcete si rozšířit možnosti kde trávit svůj volný čas, dovolené
  • zvažujete přemístění z ČR / SR do zahraničí
  • toužíte si vytvořit ZÁZEMÍ na OSTROVĚ

DÁVÁM VÁM ZÁRUKU SPOKOJENOSTI!

Většinu informací v eBOOKU nenajdete jinde, jsou to OSOBNÍ ZKUŠENOSTI z cesty na MADEIRU a ze života na OSTROVĚ. 
POUZE v tomto eBOOKU najdete ucelené informace a praktické TIPY na jednom místě. Ušetříte MINIMÁLNĚ DESÍTKY HODIN prohledáváním internetu a valnou většinu ani nenajdete.

Co v eBOOKU NAJDETE:

  • Jak začít a kde hledat zdroje, co vás nakopnou
  • Jak si připravit plán a strategii
  • Praktické informace a TIPY: zdravotnictví, školství, provozní náklady
  • Kupní proces - od hledání po předání klíčů včetně důležitých prvních kontaktů
  • ZE ŽIVOTA NA MADEIŘE
  • Portugalštinu do začátku
  • Bohatou obrazovou přílohu
  • A JAKO BONUS: pracovní listy, přístup k neveřejným záznamům z OSTROVNÍHO STREAMOVÁNÍ (téma: vzdělávání na ostrově, do čeho investovat a stavba domu s hosty z řad těch, kdo už ten KROK udělali) a itinerář na Madeiru pro cestování s dětmi

Vše v hodnotě několik tisíc CZK (informace, čas, tipy, konkrétní kontakty) a vy máte možnost si tuhle skvělou ROAD MAP pořídit za 19 EUR / 475 CZK.

🤔 A co když se vám eBook nebude líbit? Co když zjistíte, že nic z jeho obsahu pro sebe nevyužijete? 

JAKOU ZÁRUKU VÁM DÁVÁM?

Hodně mi záleží na tom, abyste byli spokojeni, abyste našli inspiraci v konkrétních krocích, takže máte 30denní garanci vrácení peněz od momentu zakoupení eBooku. Pokud se rozhodnete, že to není pro vás, bez otázek vám vrátím peníze v plné výši.

V CENĚ 475 CZK ZÍSKÁVÁTE:

  • eBook VYTVOŘTE SI ZÁZEMÍ NA OSTROVĚ - ROAD MAP na Madeiru
  • Navíc ode mne dostanete OSTROVNÍ TAHÁKY (pracovní listy) 
  • Získáte ode mne odkazy na neveřejné záznamy z OSTROVNÍHO STREAMOVÁNÍ na téma koupě nemovitosti, stavba domu na ostrově a vzdělávání na ostrově
  • A jako třešničku na dortu vám na cestu přidám ke stažení itinerář treků a tipů “CO DĚLAT S DĚTMI NA MADEIŘE”
  • VY zaplatíte pouze 475 CZK / 19 EUR za e-book a k tomu obdržíte “taháky” a itinerář.
  • Klikněte na tlačítko KOUPIT eBOOK TEĎ a za chvilku budete mít vše ve svém emailu
nejucelenější průvodce INVESTICE do svého ZÁZEMÍ na ostrově

Reference

Ptáte se na Váš e-book. Pravidelně se vracím k e-bookům, koukám na internetu Vaše streamy nabouchané informacemi tak skvělými, které člověk jenom tak na internetu nenajde. Často mi něco napadne v souvislosti s tím, jak jsem některé věci vnímal před rokem a jak je vnímám dnes, díky těm všem informacím. Posouvá mě to stále o kus dále, protože u mně nestojí otázka jestli ANO nebo NE. U mně stojí otázka KDY to budu moct konečně rozběhnout. A také díky všem Vašim bookům, videím a newsletterům vím toho mnohem víc. O sobě, o Madeiře, o mém okolí v rodině i v práci, protože já jsem introvert a tichá voda. Mluvím tehdy, když mám co říct a když mám co říct, tak melu pantem zpříma a bez okolků... 😄😄 A někdy používám na své okolí prvky šokové terapie patřične doplněné o logické argumenty, takže druhá strana nejdřív údivem, nebo zděšením polkne, nadechne se a pak jí vzápětí dojde, že mám pravdu... ☺️☺️☺️ Moniko, vše co si čtu, procházím na Vašich sociálních sítích a sleduju, to je pro mne jako otevřená pokladnice. Co bych přidal, změnil, či doplnil do e-booku, to se mě zeptejte, až tam budu tak 6 měsíců až rok bydlet. Možná pak mě to osvítí. 😉 Teď ještě ne.... Ale brnkla jste mi na strunu touhle otázkou, protože jsem též takový internetový guide, rád pomáhám lidem svými zkušenostmi, zážitky, poznáním, rád je provázím po cestách kterými jdou poprvé... Pro člověka, který se dostane do fáze svého stavu, že začne pomýšlet na relokaci individuální, nebo celé své rodiny, pro toho člověka je Váš e-book moc skvělým přínosem, jelikož mu nabídne v této vážné fázi života mnoho podnětů k zamyšlení. Měl by sám vyhodnotit s pomocí textů všechna PRO a PROTI, konzultovat to s rodinou, hledat argumenty i vyhodnocovat protiargumenty, řešit strachy, obavy, vize i očekávání... SWOT je taky skvělá věc, která mu ukáže jak na tom je on sám a jak je na tom jeho rodina, nebo okolí. Mnozí se totiž nechají zvyklat svým okolím a jeho strachy, obavami a nikdo si to sice nepřizná, ale taky svým sobectvím, že je dotyčný chce mít blízko sebe, bez ohledu na jejich potřeby. Celá část e-booku věnována téhle části je fakt moc dobře napsaná. Jak jsem již dříve napsal, prošel jsem tuto část jenom četbou, protože tohle jest tak trochu můj chléb vezdejší, v psychologické poradně pracuju již přes dvacet let a je to má záliba i v soukromí. Velice rád analyzuju skvělé věci a moc oceňuju jak to jest napsáno.
Slavomir Smolko
eBook Vytvořte si ZÁZEMÍ na ostrově je velmi dobře napsaný a Monika do něj zapojuje své osobní zkušenosti. To se mi při pročítání líbilo. eBook je pomocníkem při rozhodování o investování do nemovitosti na ostrově. Za sebe mohu říct, že je to eBook motivačního kouče a doporučuji jej. eBook je poměrně rozsáhlý (asi 100 stran), ale najdete tam kromě realitních informací mnoho široce zachycených detailů o Madeiře a životě na Madeiře z pohledu žijící rodiny na ostrově. My sami jsme s Monikou spolupracovali při koupi pozemku nad Ponta do Sol a máme v plánu se na ostrov přestěhovat během příštího roku.
Bína a Thomas Priebečesko-německá rodina
Průvodce je perfektně propracovaný a pro ty, kteří přemýšlejí o Madeiře naprosto skvělá pomocná ruka. Než jsem začala číst, nečekala jsem, že bude mít takový velký záběr. :-). Je za tím vidět poctivá práce, životní zkušenosti a kus srdce. Je ucelený a každý si v něm najde to svoje. Určitě si jej přečtu vícekrát znovu. Věřím, že bude mít úspěch!!!
Dáša JeníkováBorovany
Děkuji za váš e-book, pročetla jsem si ho opravdu ráda a moc vám fandím. Hledala jsem inspiraci u někoho, kdo opravdu měl tu odvahu a šel tam, kam ho srdce táhlo. Mě to táhne ještě o kousek dál a velmi mě povzbudil i váš článek, že ani v 50+ není pozdě. Velice děkuji a mějte se stále krásně. Markéta
Marketa Adamcová

#MadeiraDream

Rezonuje i s VÁMI ZÁZEMÍ NA OSTROVĚ?

OBJEDNEJTE si eBook PRÁVĚ TEĎ a získejte jedinečného průvodce na trhu!

eBOOK, KTERÝ MŮŽE NASTARTOVAT VÁŠ "NOVÝ" ŽIVOT

VYTVOŘTE SI ZÁZEMÍ NA OSTROVĚ - ROAD MAP
na Madeiru

  • NYNÍ za 475 CZK a spolu s eBookem dostanete i 3 bonusy:
    “Ostrovní TAHÁKY”, neveřejné záznamy z OSTROVNÍHO STREAMOVÁNÍ a itinerář na cestu s dětmi na MADEIRU.
  • Klikněte na tlačítko KOUPIT a objednejte si eBook TEĎ!